Giriş Kayıt
Marianna Burelli

Marianna Burelli


Oyuncu

Marianna Burelli, oyuncu.

"Paramedicos" (2012) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.3 122
2018 Komedi Oyuncu 3.9 149
2018 Dram Oyuncu 5.5 495
2018 Komedi Oyuncu 4.6 168
2017 Komedi Oyuncu 5.1 573
2017 Komedi Oyuncu 2.9 38
2017 Suç Oyuncu 7.3 2,071
2017 Komedi Oyuncu 5.1 106
2017 Dram Oyuncu 7.4 43
2017 Biyografi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.6 14
2014 Dram Oyuncu 6.6 248
2014 Komedi Oyuncu 5.4 287
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
2012 Komedi Oyuncu 5.8 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019