Giriş Kayıt
Mirlanda Torres

Mirlanda Torres


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mirlanda Torres, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 324
2014 Dram Yapımcı 7.2 408
2013 Dram Yapımcı 6.7 273
2011 Suç Yapım Yöneticisi 6.5 1,111

Çıkmaz Sokak
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 706

Akıntıya Karşı
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 5,844
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019