Giriş Kayıt
Izumi Kitta

Izumi Kitta (38)


Oyuncu

Izumi Kitta, 27 Kasım 1984 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

B-gata H-kei (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1984
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 5.3 116
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,979
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 161
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 246
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 2,219
2012 Animasyon Oyuncu 5.6 79
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 32
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 405

Ejderha Kız
2011 27 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,537
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023