Giriş Kayıt
Stan Paik

Stan Paik


Kameraman, Yapımcı

Stan Paik, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
4.0 180
2016 Komedi Kameraman 6.9 345

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.2 919

Maymun Kral
2014 Aksiyon Kameraman 4.9 4,238
2012 Dram Kameraman 5.5 254
2010 Aksiyon Kameraman 6.0 62
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018