Giriş Kayıt
Stan Paik

Stan Paik


Kameraman, Yapımcı

Stan Paik, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
4.0 173
2016 Komedi Kameraman 6.8 60

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.4 579

Maymun Kral
2014 Aksiyon Kameraman 4.8 3,895
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2010 Aksiyon Kameraman 6.0 56
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018