Giriş Kayıt
Stan Paik

Stan Paik


Kameraman, Yapımcı

Stan Paik, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
4.0 145
2016 Komedi Kameraman 6.8 60

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.4 579

Maymun Kral
2014 Aksiyon Kameraman 4.8 3,895
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2010 Aksiyon Kameraman 6.0 56
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018