Giriş Kayıt
Hideyuki Fukasawa

Hideyuki Fukasawa


Müzisyen, Müzisyen

Hideyuki Fukasawa, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Müzik 8.0 8,036
2013 Animasyon Müzik
Müzik
7.6 1,200
2012 Animasyon Müzik 6.8 557

Street Fighter IV: The Ties That Bind
2009 Animasyon Müzik 5.3 671
2008 Aksiyon Müzik 7.4 1,347
2006 Animasyon Müzik 7.0 114
2006 Aksiyon Müzik 7.5 319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022