Giriş Kayıt
Deanna Rooney

Deanna Rooney


Animasyon, Sanat Bölümü, Yapımcı

Deanna Rooney, animasyon, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Animasyon 9.3 91,728
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.2 866
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 14,266
2009 Game-Show Sanat Bölümü 8.4 10,013
2007 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 20
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019