Giriş Kayıt
Yan Tassin

Yan Tassin


Oyuncu

Yan Tassin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 13
2016 Dram Oyuncu 7.1 7
2014 Komedi Oyuncu 5.7 381

Simon Werner Kayboldu
2010 Dram Oyuncu 6.4 956
2008 Dram Oyuncu 5.9 44
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019