Giriş Kayıt
Yan Tassin

Yan Tassin


Oyuncu

Yan Tassin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 13
2016 Dram Oyuncu 7.1 7
2014 Komedi Oyuncu 5.7 372

Simon Werner Kayboldu
2010 Dram Oyuncu 6.4 947
2008 Dram Oyuncu 5.9 44
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018