Giriş Kayıt
Swara Bhaskar

Swara Bhaskar


Oyuncu

Swara Bhaskar, oyuncu.

Şimdi Kalbimdesin (2013), Tanu Weds Manu Returns (2015), Nil Battey Sannata (2015), Veere Di Wedding (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 3.2 10,323
2017 Dram Oyuncu 6.5 1,076
2015 Gizem Oyuncu 5.5 464
2015 Aksiyon Oyuncu 4.6 15,629
2015 Dram Oyuncu 8.4 4,301
2015 Komedi Oyuncu 7.7 23,636
2015 Komedi Oyuncu 5.6 33

Şimdi Kalbimdesin
2013 Dram Oyuncu 7.6 26,632
2013 Dram Oyuncu 6.8 547
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,621
2011 Komedi Oyuncu 7.5 5,814
2011 Komedi Oyuncu 6.7 11,725
2010 Komedi Oyuncu 7.5 15,264
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019