Giriş Kayıt
Michael Foster

Michael Foster


Sanat Bölümü

Michael Foster, sanat bölümü.

Boardwalk Empire (2010), Diğer Kadın (2009), Loving Leah (2009), (2010) The Switch (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Foster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Satılık Ruh
2010 Korku Sanat Bölümü 4.8 18,148
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.1 89,120

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 977,772
2010 Suç Sanat Bölümü 8.6 156,686

Diğer Kadın
2009 Dram Sanat Bölümü 6.4 17,528
2009 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,530
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019