Giriş Kayıt
Travis Turner

Travis Turner


Oyuncu

Travis Turner, oyuncu.

'Marley & Me: The Puppy Years' Goes to Training Camp (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 56

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Çeşitli 7.9 38,520
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 75
2016 Komedi Çeşitli 6.1 1,001
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,940
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.5 3,202
2011 Komedi Oyuncu 3.6 1,646
2010 Dram Oyuncu 5.4 515
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,345) Shameless (3,764) Bodyguard (2,205) Castle Rock (1,545) Fear the Walking Dead (1,542) Suits (1,258) The First (1,176) La Casa de Papel (1,006) The 100 (983) Mayans M.C. (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018