Giriş Kayıt
Inga Thrasher

Inga Thrasher


Makyaj

Inga Thrasher, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Avcısı
2013 Biyografi Makyaj 8.2 1,002,035
2013 Komedi Makyaj 7.3 184

Şirinler
2011 Animasyon Makyaj 5.5 76,169
1995 Komedi Makyaj 7.8 1,583
1975 Komedi Makyaj 8.1 38,384
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019