Giriş Kayıt
Pablo Calvillo

Pablo Calvillo (35)


Animasyon, Görsel Efekt

Pablo Calvillo Mendez, 14 Aralık 1983 Malinalco, Estado de Meksika, Meksika doğumlu animasyon, görsel efekt.

Lego Filmi (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pablo Calvillo Mendez
Doğum Tarihi: 14 Aralık 1983
Doğum Yeri: Malinalco, Estado de Meksika, Meksika
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 786,479

Lego Filmi
2014 31 Animasyon Animasyon 7.8 305,813

Doğal Kahramanlar
2013 30 Animasyon Animasyon 6.7 95,634

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 29 Animasyon Animasyon 6.6 176,806

Neşeli Ayaklar 2
2011 28 Animasyon Animasyon 5.9 38,612

Astroboy
2009 26 Animasyon Animasyon 6.3 30,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019