Giriş Kayıt
Kay Tse

Kay Tse (41)


Oyuncu

On-Kei Tse, 13 Mart 1977 doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: On-Kei Tse
Doğum Tarihi: 13 Mart 1977
Diğer Bir İsmi: On-kei Tse
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 58
2012 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 965
2010 33 Romantik Oyuncu 5.8 112
2009 32 Komedi Oyuncu 4.8 77
2009 32 Romantik Oyuncu 4.6 114
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019