Giriş Kayıt
Fabio Massimo Cacciatori

Fabio Massimo Cacciatori


Yapımcı

Fabio Massimo Cacciatori, İtalya doğumlu yapımcı.

ACAB: All Cops Are Bastards (2012), Memleket (2011), Pasolini (2014), Bir Katliam Romanı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İtalya
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.7 349

Annem
2015 Dram Çeşitli 6.8 6,116
2014 Biyografi Yapımcı
Çeşitli
5.7 2,578
2014 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.2 161
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.2 196
2014 Komedi Çeşitli 5.3 491
2014 Komedi Çeşitli 6.5 2,795

Kıvırık: Ay Macerası
2013 Animasyon Yapımcı 3.6 301
2013 Biyografi Yapımcı 6.1 2,890
2012 Dram Yapımcı 6.6 215
2012 Komedi Yapımcı 6.0 77

Uyuyan Güzel
2012 Dram Yapımcı 6.3 1,419

Bir Katliam Romanı
2012 Dram Yapımcı 7.2 1,823
2012 Aksiyon Yapımcı 6.7 6,451
2011 Komedi Yapımcı 5.6 224

Gece Olduğunda
2011 Dram Yapımcı 5.7 275

Memleket
2011 Dram Yapımcı 6.8 2,767
2011 Komedi Yapımcı 5.8 203
2010 Komedi Yapımcı 5.7 280
2009 Yapımcı 5.8 68

Don Kişot
2007 Animasyon Yapımcı 4.7 1,903
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019