Giriş Kayıt
Zhifei Wang

Zhifei Wang


Oyuncu

Zhifei Wang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.8 11
2016 Animasyon Oyuncu 4.8 740

Soğuk Savaş 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,117
2015 Dram Oyuncu 6.4 480

Altın Çağ
2014 Biyografi Oyuncu 6.4 861
2011 Dram Oyuncu 8.0 296
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018