Giriş Kayıt
Fynn Zinapold

Fynn Zinapold


Oyuncu

Fynn Zinapold, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.1 92
2016 Dram Oyuncu 5.5 10
2013 Komedi Oyuncu 6.7 69
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 631
1995 Suç Oyuncu 7.6 236
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019