Giriş Kayıt
Brandon Riley

Brandon Riley


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brandon Riley, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

Feed (2017), Literally, Right Before Aaron (2017), Slamma Jamma (2017), Ferrell Takes the Field (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Çeşitli 2.7 211
2017 Aile Yönetmen Asistanı 5.1 112
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 826
2017 Dram Yönetmen Asistanı 4.4 47
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 2,002
2017 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 25
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 1,749
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 1,154
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.4 1,502
2017 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
   
2016 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 169

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Çeşitli 6.2 6,371
2015 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.8 966
2015 Dram Yönetmen Asistanı 4.2 586
2015 Biyografi Çeşitli 7.9 165,432
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.3 109

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 192,969

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Çeşitli 7.2 335,258
2015 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 745
2015 Korku Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
3.6 170
2015 Komedi Çeşitli 6.2 2,717
2015 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 148
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 601
2014 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.4 7
2014 Komedi Çeşitli 4.3 1,286
2013 Korku Kameraman 3.5 130
2013 Aksiyon Kameraman 2.6 468
- Korku Yönetmen Asistanı 3.3 152
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019