Giriş Kayıt
Casey Deidrick

Casey Deidrick (31)


Oyuncu

Casey Jon Deidrick, 25 Nisan 1987 Santa Clara, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Casey Jon Deidrick
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1987
Doğum Yeri: Santa Clara, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Casey Deidrick
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2018 31 Komedi Oyuncu 5.9 1,255
2018 31 Romantik Oyuncu 8.1 338
2017 30 Dram Oyuncu 5.5 2,290
2015 Suç Oyuncu 7.3 6,369
2012 25 Dram Oyuncu 6.7 1,407
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,498
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018