Giriş Kayıt
Jeff Dye

Jeff Dye


Oyuncu

Jeff Dye, oyuncu.

"Money From Strangers" (2012) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.1 158
2016 Komedi Oyuncu 8.4 1,943
2013 Komedi Oyuncu 7.1 1,112
2013 Komedi Oyuncu 5.9 41
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,416
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019