Giriş Kayıt
Peter Brown

Peter Brown


Oyuncu

Peter Brown, oyuncu.

(2015) Lucifer (2015), (2017) 1922 (2017), (2016) My Christmas Dream (2016), (2017) The Sweetest Christmas (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Parker Jakobowhitz
Boyu: 1.85 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 2,050
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 87,077
2017 Dram Oyuncu 6.5 357

Hafıza
2017 Dram Oyuncu 6.2 11,878
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 1,007
2017 Komedi Oyuncu 6.4 936
2017 Suç Oyuncu 6.3 29,810
2017 Komedi Oyuncu 5.7 1,909
2017 Dram Oyuncu 8.3 33,777

Ölüm Defteri
2017 Macera Oyuncu 4.6 61,972
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 86,311
2017 Komedi Oyuncu 7.8 6,559
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,103
2016 Komedi Oyuncu 7.4 77,672
2016 Dram Oyuncu 7.8 2,560
2016 Dram Oyuncu 6.0 959
2016 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,098
2016 Romantik Oyuncu 6.3 631
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,689
2015 Suç Oyuncu 8.2 122,928
2015 Aksiyon Oyuncu 3.5 326
2015 Komedi Oyuncu 7.9 51,083
2015 Dram Oyuncu 6.9 454

Borsaya Saldırı
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,812
2013 Reality-TV Oyuncu 5.2 701

Şeytan Tohumu
2012 Korku Oyuncu 5.9 52,526

Geçmişin Sırları
2012 Dram Oyuncu 6.4 29,017
2012 Dram Oyuncu 7.6 6,137

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.7 364,387

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Oyuncu 6.3 18,780

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Çeşitli 7.8 194,713
2011 Dram Oyuncu 6.1 476
2011 Suç Oyuncu 8.2 85,354
2010 Komedi Oyuncu 6.8 9,648
2006 Komedi Oyuncu 7.9 43,526

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 337,865
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018