Giriş Kayıt
Peter Brown

Peter Brown


Oyuncu

Peter Brown, oyuncu.

(2015) Lucifer (2015), (2017) 1922 (2017), (2016) My Christmas Dream (2016), (2017) The Sweetest Christmas (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Parker Jakobowhitz
Boyu: 1.85 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.5 2,354
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 90,170
2017 Dram Oyuncu 6.4 407

Hafıza
2017 Dram Oyuncu 6.2 12,234
2017 Biyografi Oyuncu 5.7 1,101
2017 Komedi Oyuncu 6.4 1,086
2017 Suç Oyuncu 6.3 31,279
2017 Komedi Oyuncu 5.7 1,962
2017 Dram Oyuncu 8.3 37,066

Ölüm Defteri
2017 Macera Oyuncu 4.6 62,977
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 87,286
2017 Komedi Oyuncu 7.8 6,697
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,190
2016 Komedi Oyuncu 7.4 78,956
2016 Dram Oyuncu 7.8 2,663
2016 Dram Oyuncu 6.0 974
2016 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,135
2016 Romantik Oyuncu 6.3 641
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,759
2015 Suç Oyuncu 8.2 124,963
2015 Aksiyon Oyuncu 3.5 331
2015 Komedi Oyuncu 7.9 51,584
2015 Dram Oyuncu 6.9 456

Borsaya Saldırı
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 18,913
2013 Reality-TV Oyuncu 5.2 712

Şeytan Tohumu
2012 Korku Oyuncu 5.9 52,745

Geçmişin Sırları
2012 Dram Oyuncu 6.4 29,123
2012 Dram Oyuncu 7.6 6,183

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.7 367,873

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Oyuncu 6.3 18,934

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Çeşitli 7.8 195,493
2011 Dram Oyuncu 6.1 476
2011 Suç Oyuncu 8.2 86,079
2010 Komedi Oyuncu 6.8 9,693
2006 Komedi Oyuncu 7.9 43,783

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 341,006
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018