Giriş Kayıt
Graham Powell

Graham Powell


Oyuncu

Graham Powell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 335
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.4 229
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 157
2016 Dram Oyuncu 7.4 26
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,334
2013 Dram Oyuncu 6.8 9,148
Dizi Altyazıları
True Detective (7,482) Vikings (3,977) Shameless (2,705) The Flash (1,609) The Punisher (1,557) Arrow (1,399) Outlander (1,380) The Big Bang Theory (1,343) Supernatural (1,180) Black Mirror (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019