Giriş Kayıt
Mathew Crisp

Mathew Crisp


Görsel Efekt, Animasyon, Senarist, Yönetmen

Mathew Crisp, görsel efekt, animasyon, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 198,412

Ruh Avcısı
2018 Dram Görsel Efekt 7.8 25,290

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Görsel Efekt 6.5 39,833

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 7.9 43,247
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 433,922

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 75,045

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 446,558

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 146,809

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 208,870
2015 Macera Görsel Efekt 7.1 178,342

Ayı Paddington
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 81,930
2014 Dram Görsel Efekt 5.9 89

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 162,353
2014 Macera Görsel Efekt
Animasyon
5.7 6,373
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 203,504
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 133,709
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt
Senarist
Yönetmen
Animasyon
   
2012 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 63
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019