Giriş Kayıt
Matt Gill

Matt Gill


Sesler

Matt Gill, sesler.

The Secret of Crickley Hall (2012), Glue (2014), Hebburn (2012), On Üçüncü Hikaye (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sesler 6.8 220,319
2017 Dram Sesler 6.8 627
2017 Dram Sesler 7.2 1,516
2016 Dram Sesler 6.8 1,195
2015 Dram Sesler 8.0 31,634
2014 Dram Sesler 6.5 1,349
2014 Suç Sesler 7.3 1,270
2014 Dram Sesler 7.4 432

On Üçüncü Hikaye
2013 Dram Sesler 7.0 2,012

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Sesler 8.0 69,164
2012 Dram Sesler 6.9 1,970
2012 Sesler 3.7 309
2012 Dram Sesler 7.7 736
2012 Komedi Sesler 7.3 620
2011 Dram Sesler 7.6 831
2011 Komedi Sesler 7.9 13,192
- Gizem Sesler    
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019