Giriş Kayıt
Reza Safinia

Reza Safinia


Müzisyen, Yapımcı, Müzisyen

Reza Safinia, müzisyen, yapımcı, müzisyen.

Vurgun (2016), Ejderin Doğuşu (2016), Mercy (2014), Filly Brown (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Müzik 5.4 5,515

Vurgun
2016 Suç Müzik
Müzik
5.4 15,028
2016 Romantik Müzik 4.9 398
2014 Korku Müzik 5.0 4,097
2014 Dram Yapımcı 4.7 3,745
2013 Gerilim Yapımcı
Müzik
5.2 717
2012 Dram Müzik 5.7 922
2011 Dram Müzik 6.7 370
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,349) Shameless (3,772) Bodyguard (2,210) Castle Rock (1,550) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,278) The First (1,177) La Casa de Papel (1,025) The 100 (986) Mayans M.C. (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018