Giriş Kayıt
Dana Powers

Dana Powers


Kameraman

Dana Powers, kameraman.

Bates Motel (2013), (2015) The Magicians (2015), (2015) Sığınak (2015), (2011) Fairly Legal (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Kameraman 7.4 204,016
2016 Animasyon Kameraman 5.7 13,679
2016 Macera Kameraman 6.4 69,811

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Kameraman 4.1 280,306

Sığınak
2015 Korku Kameraman 6.4 17,638
2015 Dram Kameraman 7.6 35,973
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 353,612

Boynuzlar
2013 Dram Kameraman 6.5 70,423
2013 Gizem Kameraman 6.1 406

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 Biyografi Kameraman 5.7 402
2013 Dram Kameraman 8.2 87,512
2012 Komedi Kameraman 3.3 1,771

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Kameraman 6.3 19,706

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 167,984

Doğaüstü
2012 Dram Kameraman 7.1 229,926
2011 Aksiyon Kameraman 5.2 53

Şansa Bak
2011 Komedi Kameraman 7.7 301,780

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Kameraman 7.6 474,515
2011 Komedi Kameraman 7.4 7,662

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 2,017

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Kameraman 6.5 55,234

A Takımı
2010 Aksiyon Kameraman 6.8 236,058

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 13,343

Mahzen
2009 Macera Kameraman 5.7 21,446

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Kameraman 4.7 249,669
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 329,548
2009 Komedi Kameraman 5.6 4,955

Parazit
2009 Korku Kameraman 5.2 10,742
2009 Komedi Kameraman 4.9 228

Kişisel Etkiler
2009 Dram Kameraman 6.3 7,916
2008 Komedi Kameraman 4.6 464
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 2,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019