Giriş Kayıt
John Chriss

John Chriss


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

John Chriss, oyuncu, yapımcı, senarist.

A Relative Stranger (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 4,791
2015 Dram Yapımcı
Senarist
5.9 1,334
2015 Komedi Oyuncu 5.6 8,538
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 627
2012 Fantastik Çeşitli 2.7 470
2012 Fantastik Çeşitli 3.5 701
2010 Komedi Çeşitli 5.8 430
2010 Komedi Çeşitli 5.9 578
2010 Fantastik Çeşitli 4.4 1,825
2010 Suç Oyuncu 4.7 68
2010 Kısa Metraj Çeşitli 6.9 35
Dizi Altyazıları
Vikings (4,013) Arrow (2,535) The Flash (2,319) Supernatural (1,659) Titans (1,652) Doctor Who (1,492) Outlander (1,389) The Gifted (1,123) The Big Bang Theory (1,095) La Casa de Papel (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018