Giriş Kayıt
Paul Mauriello

Paul Mauriello


Oyuncu, Yapımcı

Paul Mauriello, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Paul Michael Mauriello
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.9 68
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,046
2010 Aksiyon Oyuncu 4.4 414
2010 Komedi Oyuncu 6.0 1,279
2007 Komedi Yapımcı 5.0 262
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019