Giriş Kayıt
Iulian Danut

Iulian Danut


Yapımcı, Sanat Bölümü

Iulian Danut, yapımcı, sanat bölümü.

Chosen (2016), (2010) Bunraku (2010), (2012) Kurşunlar Arasında (2012), (2007) Karanlık Yükseliyor (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 4.9 572

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 13,030
2010 Aksiyon Çeşitli 6.2 18,200

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Çeşitli 6.7 599
2010 Komedi Yapımcı 5.9 847
2009 Macera Sanat Bölümü 4.1 670
2008 Dram Çeşitli 7.1 253

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Çeşitli 4.8 14,153
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019