Giriş Kayıt
Doru Catanescu

Doru Catanescu


Oyuncu

Doru Catanescu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Prensi
2017 Komedi Oyuncu 5.7 10,019
2011 Komedi Oyuncu 5.3 946
2010 Dram Oyuncu 5.4 334

Dünyanın En Mutlu Kızı
2009 Dram Oyuncu 7.0 953
2007 Komedi Oyuncu 8.2 2,526
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018