Giriş Kayıt
Ludwig Goransson

Ludwig Goransson (34)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ludwig Goransson, 01 Eylül 1984 Linköping, Östergötlands län, İsveç doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kara Panter (2018), Bu Nasıl Aile! (2013), Creed: Efsanenin Doğuşu (2015), Community (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1984
Doğum Yeri: Linköping, Östergötlands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Ludwig Göransson
Takma İsmi: Ludde
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Dram Müzik 7.7 28,669

Venom: Zehirli Öfke
2018 34 Aksiyon Müzik 6.8 212,687

Hasan Minhaj: Vatanseverliğe Giriş 101
2018 Komedi Müzik 7.9 1,477
2018 34 Komedi Müzik 4.5 1,704
2018 Kısa Metraj Müzik 9.2 2,573

Öldürme Arzusu
2018 34 Aksiyon Müzik 6.4 43,102

Kara Panter
2018 34 Aksiyon Müzik 7.4 443,209

Her Şey
2017 33 Dram Müzik 6.4 24,673
2016 32 Animasyon Müzik 7.7 3,437

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 32 Aksiyon Müzik 5.9 16,474
2016 Komedi Müzik 8.6 35,926

Merkezi İstihbarat
2016 32 Aksiyon Müzik 6.3 131,950
2016 Komedi Müzik 7.0 6,852

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 31 Dram Müzik
Oyuncu
7.6 212,810

Zirvedeki Beş
2014 30 Komedi Müzik 6.4 24,509
2014 30 Komedi Müzik 5.1 5,350
2014 30 Korku Müzik 5.6 12,210
2014 Dram Müzik 6.9 1,963
2014 Dram Müzik 7.3 3,719
2014 Komedi Müzik 7.7 2,491
2014 30 Komedi Müzik 6.5 26,887

Son Durak
2013 29 Biyografi Müzik 7.5 66,792

Bu Nasıl Aile!
2013 29 Aksiyon Müzik 7.0 364,846
2013 29 Kısa Metraj Müzik 7.2 98
2012 Komedi Müzik 5.7 2,801
2011 27 Kısa Metraj Müzik 7.0 144
2011 Komedi Müzik 7.7 32,167

Çaylak Soyguncular
2011 27 Aksiyon Müzik 6.1 86,063
2011 Komedi Müzik 7.7 167,276

Salaklar Sofrası
2010 26 Komedi Müzik 5.9 89,945

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 26 Komedi Müzik 6.2 37,749

Kana Susadım
2009 25 Komedi Müzik 5.2 104,704
2009 Komedi Müzik 8.5 170,492

Fi Tarihi
2009 25 Macera Müzik 4.9 84,701

Adamım Benim
2009 25 Komedi Müzik 7.0 183,389

Marley ve Ben
2008 24 Komedi Müzik 7.1 133,636

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 24 Aksiyon Müzik 7.0 346,201
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019