Giriş Kayıt
Craig Dowsett

Craig Dowsett


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Dowsett, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 215,043

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 390,429

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 140,910

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.7 69,874

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 258,569

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 55,272
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 71,407

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 171,158
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 83,621

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.6 128,634
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 216,292

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 5.9 152,650

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 171,755
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018