Giriş Kayıt
Doran McGee

Doran McGee


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Doran McGee, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 433,214

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 139,840

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,128,520

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 233,183
2011 Belgesel Sanat Bölümü 8.3 7,172

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 246,317

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 164,642

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 347,047
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,702

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 163,741
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 397,060

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 83,678
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018