Giriş Kayıt
Doran McGee

Doran McGee


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Doran McGee, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 435,012

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 140,652

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,135,494

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 234,481
2011 Belgesel Sanat Bölümü 8.3 7,194

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 247,351

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 165,116

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 349,542
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,998

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,384
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 399,575

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 84,279
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018