Giriş Kayıt
Alex Leung

Alex Leung


Kameraman

Alex Leung, kameraman.

Alias Grace (2017), (2015) Kızıl Tepe (2015), (2010) Covert Affairs (2010), (2015) Man Seeking Woman (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 7.8 18,725
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 1,326
2017 Dram Kameraman 6.6 497

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 533,751

Kızıl Tepe
2015 Dram Kameraman 6.5 119,358

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Kameraman 6.0 9,263
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 119,886
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 17,752
2015 Komedi Kameraman 7.7 8,673
2014 Komedi Kameraman 5.6 257
2014 Suç Kameraman 7.1 343
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.9 427
2014 Aksiyon Kameraman 6.2 205,867
2013 Komedi Kameraman 6.7 13,975
2013 Dram Kameraman 5.8 564

Göster Gününü 2
2013 Aksiyon Kameraman 6.6 238,981

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Kameraman 6.9 443,973
2012 Aksiyon Kameraman 7.1 4,970
2012 Komedi Kameraman 7.7 79
2012 Komedi Kameraman 6.3 1,023
2011 Komedi Kameraman 4.9 130

Canavar Dövüşü
2011 Aksiyon Kameraman 3.6 2,148
2011 Kısa Metraj Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 7.3 25,247
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019