Giriş Kayıt
Jeff Mash

Jeff Mash


Oyuncu

Jeff Mash, oyuncu.

Burton and Taylor (2013), (2012) Bir Vampir Hikayesi (2012), (2012) Hudson'daki Hyde Park (2012), (2011) Crysis 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 168,141
2015 Komedi Oyuncu 7.7 6,458
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 115,387
2013 Komedi Oyuncu 5.7 282
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 1,844
2013 Dram Oyuncu 6.8 152

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 6.5 38,397

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 252,284

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 55,478
2012 Dram Oyuncu 4.0 6
2012 Dram Oyuncu 6.1 2,887

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Oyuncu 5.9 10,759

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Oyuncu 6.2 230,776
2012 Dram Oyuncu 7.4 198
2011 Dram Oyuncu 8.9 336,907
2011 Korku Oyuncu 7.1 78
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,234
2010 Belgesel Oyuncu 6.5 41
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019