Giriş Kayıt
Gareth Paul Cox

Gareth Paul Cox (33)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Gareth Paul Cox, 09 Ekim 1985 Nottingham, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

All or Nothing: A Season with the Arizona Cardinals (2016), Nina (2016), Raven's Touch (2015), +1 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1985
Doğum Yeri: Nottingham, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gareth Cox
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Dram Kameraman 5.3 194
2016 31 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.1 487
2016 Reality-TV Kameraman 8.7 1,553
2016 31 Biyografi Kameraman 5.3 2,211
2016 31 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 64
2015 30 Dram Kameraman 4.2 565
2014 29 Komedi Kameraman 6.0 70
2014 29 Kısa Metraj Kameraman 8.6 10
2013 28 Kısa Metraj Kameraman 7.6 61
2013 28 Korku Kameraman 5.5 7,284
2013 28 Kısa Metraj Kameraman 8.3 10
2011 26 Belgesel Kameraman 8.4 41

Anneler ve Kızları
2009 24 Dram Çeşitli 7.2 10,892
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019