Giriş Kayıt
Kalki Koechlin

Kalki Koechlin (36)


Oyuncu, Senarist

Kalki Koechlin, 10 Ocak 1983 Pondicherry, Hindistan doğumlu oyuncu, senarist.

2011 yılının Nisan ayında Anurag Kashyap ile evlendi.

Çılgın Gençlik (2013), Dev.D (2009), Shanghai (2012), Shaitan (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1983
Doğum Yeri: Pondicherry, Hindistan
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.63 m
8.3 (4 Oy)
  • Currently 165/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 36 Dram Oyuncu 8.3 17,662
2017 34 Dram Oyuncu 6.9 331
2017 34 Dram Oyuncu 4.7 128
2016 33 Dram Oyuncu 7.5 2,952

Bir Kadın + Bir Erkek
2015 32 Macera Oyuncu 6.2 1,492
2015 32 Dram Oyuncu 7.2 1,439
2014 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,071
2014 31 Dram Oyuncu 7.3 2,934

Bir Zamanlar Bir Cadı Yaşarmış
2013 30 Korku Oyuncu 5.7 3,558

Çılgın Gençlik
2013 30 Dram Oyuncu 7.1 33,996
2012 29 Suç Oyuncu 7.2 9,047
2011 28 Komedi Oyuncu 5.3 328
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 2,817
2011 28 Macera Oyuncu 8.1 58,973
2011 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 7,516
2010 27 Macera Oyuncu 7.6 2,970
2010 27 Komedi Oyuncu 6.1 278

Sarı Botlu O Kız
2010 27 Suç Senarist
Oyuncu
6.7 3,213
2009 26 Komedi Oyuncu 8.0 26,065
2007 24 Dram Oyuncu 5.4 2,122
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019