Giriş Kayıt
Kendall Wells

Kendall Wells (32)


Dublör, Oyuncu

Kendall Wells, 11 Ağustos 1986 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

The Librarians (2014), Something Like Summer (2017), Beta Test (2016), (2017) Bu Benim Dünyam Değil (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1986
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.8 2,572
2017 31 Dram Dublör 5.9 655

Bu Benim Dünyam Değil
2017 31 Komedi Dublör 6.9 32,692
2016 30 Aksiyon Dublör 5.9 11,080

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Dublör 8.1 57,503
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 16,587
2014 Aksiyon Dublör 6.7 26,902
2014 28 Gizem Dublör
Oyuncu
4.7 193
2013 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820
2011 Dram Dublör
Oyuncu
7.8 98,385
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018