Giriş Kayıt
Andy Chen

Andy Chen


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Andy Chen, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

Kemiklerine Kadar (2017), The Escort (2016), Dünyalı 2 (2017), 3 Nights in the Desert (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyalı 2
2017 Dram Kameraman 5.3 6,406
2017 Komedi Kameraman 5.2 4,446

Kemiklerine Kadar
2017 Dram Kameraman 6.8 32,728
2017 Aksiyon Kameraman 4.9 1,651
2017 Dram Kameraman 5.0 73
2016 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 14
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 25,024
2016 Komedi Kameraman 6.0 10,246
2015 Korku Kameraman 5.6 5,051
2015 Dram Kameraman 7.1 10,985
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 29,612
2014 Aksiyon Kameraman 3.7 2,111
2014 Dram Kameraman 5.9 1,878
2013 Dram Kameraman 5.2 276
2013 Gerilim Kameraman 6.3 59
2012 Aksiyon Çeşitli 3.4 287
2012 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
5.9 59

Vahşiler
2012 Suç Kameraman
Çeşitli
6.5 115,838
2012 Komedi Kameraman 7.0 20
2012 Aksiyon Kameraman 2.4 261
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2011 Aksiyon Kameraman 7.2 201
2011 Komedi Kameraman 7.7 14
2008 Dram Kameraman 6.9 3,075
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,142) Black Mirror (1,725) Swamp Thing (1,707) The Big Bang Theory (1,704) Shingeki no kyojin (1,589) The 100 (1,554) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,298) Vikings (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019