Giriş Kayıt
Gökhan Karagülle

Gökhan Karagülle


Senarist

Gökhan Karagülle, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 3.7 2,044
2010 Komedi Senarist    
2010 Komedi Senarist 5.6 878
2006 Komedi Senarist 1.9 1,084
2005 Komedi Senarist 5.2 65
2001 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018