Giriş Kayıt
Jacob Dickey

Jacob Dickey (33)


Oyuncu, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Jacob Dickey, 10 Eylül 1985 Price, Utah, ABD doğumlu oyuncu, görsel efekt, sanat bölümü.

The Offerings (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1985
Doğum Yeri: Price, Utah, ABD
Takma İsmi: Jake
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 1,161
2016 31 Gerilim Sanat Bölümü 3.2 288
2015 30 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 1,769

Seni Sonsuza Kadar Beklerim
2010 25 Dram Oyuncu 6.0 19,112
2007 22 Dram Oyuncu 6.8 670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019