Giriş Kayıt
Derek Underwood

Derek Underwood (35)


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Derek Underwood, 21 Kasım 1983 Panama doğumlu kameraman, sesler, oyuncu.

Nothin' Noble (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1983
Doğum Yeri: Panama
Burcu: Akrep
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Dram Sesler 4.6 762
2014 Komedi Oyuncu 6.9 171
2013 Macera Çeşitli 7.4 54,562

Suikast
2010 27 Suç Çeşitli 6.9 26,039

Çorak Topraklar
2010 27 Dram Kameraman 5.6 457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018