Giriş Kayıt
Chad Sanborn

Chad Sanborn


Oyuncu

Chad Sanborn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 34,690
2015 Korku Oyuncu 4.1 66
2014 Komedi Çeşitli 7.5 967

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Çeşitli 5.1 27,659
2011 Macera Çeşitli 5.4 407

Açık Çek
2011 Komedi Çeşitli 5.9 111,175
2010 Suç Çeşitli 5.6 356
2010 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,697
2009 Komedi Çeşitli 7.4 16,440
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,342) The 100 (2,103) Sharp Objects (1,860) Castle Rock (1,798) La casa de papel (1,733) Preacher (1,578) The Sinner (1,026) Vikings (975) Friends (751) Westworld (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018