Giriş Kayıt
Sharib Hashmi

Sharib Hashmi


Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Senarist

Sharib Hashmi, oyuncu, sanat yönetmeni, senarist.

Filmistaan (2012), Vodka Diaries (2018), (2008) Milyoner (2008), (2018) Batti Gul Meter Chalu (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.3 3,951
2018 Komedi Senarist 7.0 1,688
2018 Gerilim Oyuncu 5.7 908
2018 Biyografi Oyuncu 6.2 6
2017 Komedi Oyuncu 6.0 138
2015 Komedi Oyuncu 4.7 123
2012 Dram Oyuncu 6.8 48,394
2012 Komedi Oyuncu 7.3 3,122

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 747,734
2008 Dram Oyuncu 3.5 219
1999 Romantik Sanat Yönetmeni 5.4 413
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019