Giriş Kayıt
Keizô Kusakawa

Keizô Kusakawa


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt

Keizô Kusakawa, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yönetmen 6.5 278
2015 Animasyon Yönetmen 6.7 53
2014 Aksiyon Yönetmen 6.5 221
2013 Animasyon Yönetmen 5.7 27
2012 Animasyon, Macera Yönetmen 7.2 633
2012 Animasyon Yönetmen    
2011 Animasyon Yönetmen 5.7 42
2010 Animasyon Yönetmen 7.9 919
2009 Animasyon Yönetmen 6.8 75
2008 Animasyon Yönetmen 7.6 1,469
2008 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 195
2007 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 619
2006 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.4 80
2003 Animasyon Görsel Efekt
Yönetmen
6.7 202
1998 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.9 964
1993 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 120
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018