Giriş Kayıt
Andrew Sotomayor

Andrew Sotomayor


Makyaj

Andrew Sotomayor, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Makyaj 6.7 490
2012 Game-Show Makyaj 7.0 1,324
2010 Kısa Metraj Makyaj    
2006 Talk-Show Makyaj 4.4 844
2004 Game-Show Makyaj 7.4 9,397
Dizi Altyazıları
Vikings (11,556) The Punisher (5,471) True Detective (3,530) Supernatural (3,066) The Big Bang Theory (3,053) Luther (2,438) Gotham (2,150) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,555) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019