Giriş Kayıt
Sigrid Spörk

Sigrid Spörk


Oyuncu

Sigrid Spörk, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 6.9 1,433
2009 Dram Oyuncu 6.6 405
2009 Dram Oyuncu 7.2 264
2006 Dram Oyuncu 3.1 31
2002 Komedi Oyuncu 6.2 248
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019