Giriş Kayıt
Johnny Montano

Johnny Montano


Kameraman

Johnny Montano, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.8 821
2017 Korku Kameraman 3.5 254
2016 Dram Kameraman 6.1 5,671
2015 Dram Kameraman 5.1 62
2015 Aile Kameraman 4.1 184
2014 Dram Kameraman 6.0 41
2014 Komedi Kameraman 3.3 366
2014 Gerilim Kameraman 2.4 372
2009 Korku Çeşitli 4.6 31
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019