Giriş Kayıt
Adam MacGowan

Adam MacGowan


Görsel Efekt, Animasyon

Adam MacGowan, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 90,892

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 73,698

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 420,578
2012 Aksiyon Animasyon 8.4 4,880

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 100,855

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 17,871
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018