Giriş Kayıt
Shaun Grant

Shaun Grant


Oyuncu, Dublör

Shaun Grant, oyuncu, dublör.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    

Tetikçiler
2012 Aksiyon Dublör 7.4 488,439

Kurye
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.5 4,181
2011 Aksiyon Oyuncu 2.5 586
2011 Korku Çeşitli 3.7 2,698
2011 Dram Oyuncu
Dublör
3.9 291
2011 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 3,852

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Oyuncu 5.1 13,955
2010 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 2,258
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,672

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 39,654
2009 Fantastik Oyuncu 3.8 987

12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,418
2008 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
6.0 2,201
2005 Aile Oyuncu 6.2 1,084
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018