Giriş Kayıt
Rachid Abbad

Rachid Abbad


Dublör, Oyuncu

Rachid Abbad, dublör, oyuncu.

Son Ültimatom (2007), Cennetin Krallığı (2005), Büyük İskender (2004), Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: My Rachid Abbad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hekim
2013 Macera Dublör 7.2 31,075
2011 Aksiyon Dublör 4.5 291

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 246,334
2010 Aksiyon Dublör 6.9 1,310

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 193,044

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 50,349

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 19,262

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 565,073

On Emir
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 1,045

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 242,143

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 150,570
2004 Aksiyon Dublör 6.7 72,218
2003 Dram Dublör 8.0 82

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Dublör 6.6 42,733
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018