Giriş Kayıt
Rachid Abbad

Rachid Abbad


Dublör, Oyuncu

Rachid Abbad, dublör, oyuncu.

Son Ültimatom (2007), Cennetin Krallığı (2005), Büyük İskender (2004), Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: My Rachid Abbad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hekim
2013 Macera Dublör 7.2 31,406
2011 Aksiyon Dublör 4.5 323

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 247,835
2010 Aksiyon Dublör 6.8 1,542

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 194,388

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 51,219

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 19,634

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 569,110

On Emir
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.4 1,133

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 243,912

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 151,346
2004 Aksiyon Dublör 6.7 72,503
2003 Dram Dublör 8.1 104

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Dublör 6.6 43,079
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018