Giriş Kayıt
Rachid Abbad

Rachid Abbad


Dublör, Oyuncu

Rachid Abbad, dublör, oyuncu.

Son Ültimatom (2007), Cennetin Krallığı (2005), Büyük İskender (2004), Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: My Rachid Abbad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hekim
2013 Macera Dublör 7.2 32,078
2011 Aksiyon Dublör 4.5 323

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 250,187
2010 Aksiyon Dublör 6.8 1,578

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 196,258

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 51,688

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 19,793

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 573,899

On Emir
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.4 1,142

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 246,489

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 152,528
2004 Aksiyon Dublör 6.7 72,931
2003 Dram Dublör 8.1 105

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Dublör 6.6 43,723
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019